• Scheidingen 2014 - Gerechtelijke procedures en gesubsidieerde rechtsbijstand

   Voert, M. ter (WODC, 2015)
   Dit factsheet geeft cijfermatige ontwikkelingen met betrekking tot scheidingen. Het factsheet geeft een overzicht van:het aantal scheidingen en scheidingen met minderjarige kinderen;gerechtelijke procedures op het gebied van scheidingen;gesubsidieerde rechtsbijstand op het gebied van scheidingen.De ontwikkelingen worden waar mogelijk geschetst over de periode 2001-2014.
  • Scheidingen 2015 - Gerechtelijke procedures en gesubsidieerde rechtsbijstand

   Voert, M. ter (WODC, 2016)
   Dit factsheet geeft cijfermatige ontwikkelingen met betrekking tot scheidingen. Het geeft een overzicht van:het aantal scheidingen en scheidingen met minderjarige kinderen;gerechtelijke procedures op het gebied van scheidingen;gesubsidieerde rechtsbijstand op het gebied van scheidingen.De ontwikkelingen worden waar mogelijk geschetst over de periode 2001-2015.
  • Scheidingen 2017 - Gerechtelijke procedures en gesubsidieerde rechtsbijstand

   Voert, M. ter (WODC, 2018)
   Dit factsheet geeft cijfermatige ontwikkelingen met betrekking tot scheidingen. Het geeft een overzicht van:het aantal scheidingen (met minderjarige kinderen);gerechtelijke procedures en verwijzingen naar mediation vanuit de rechtspraak;gezag- en omgangsonderzoeken bij de Raad voor de Kinderbescherming;benoemingen van een bijzondere curator (artikel 1:250 BW);het gebruik van gesubsidieerde rechtsbijstand.De ontwikkelingen worden waar mogelijk geschetst over de periode 2001-2017.
  • Scheidingen 2018 - Gerechtelijke procedures en gesubsidieerde rechtsbijstand

   Voert, M. ter (WODC, 2019)
   Dit factsheet geeft cijfermatige ontwikkelingen van met betrekking tot scheidingen over:het aantal scheidingen (met minderjarige kin_deren);gerechtelijke procedures en verwijzingen naar mediation vanuit de rechtspraak;gezag- en omgangonderzoeken bij de Raad voor de Kinderbescherming;benoemingen van een bijzondere curator (artikel 1:250 BW);het aantal kinderen met jeugdzorg en schoolvertraging;het gebruik van gesubsidieerde rechtsbijstand. De ontwikkelingen worden waar mogelijk geschetst over de periode 2001-2018. Soms zijn niet over deze hele periode gegevens beschikbaar en betreft de weergave een kortere periode.
  • Scheidingen 2019 - Gerechtelijke procedures en gesubsidieerde rechtsbijstand

   Voert, M. ter (WODC, 2020)
   Dit factsheet geeft cijfermatige ontwikkelingen van met betrekking tot scheidingen over:het aantal scheidingen (met minderjarige kin_deren);gerechtelijke procedures en verwijzingen naar mediation vanuit de rechtspraak;benoemingen van een bijzondere curator (artikel 1:250 BW);gezag- en omgangonderzoeken bij de Raad voor de Kinderbescherming;het gebruik van gesubsidieerde rechtsbijstand. De ontwikkelingen worden waar mogelijk geschetst over de periode 2001-2019. Soms zijn niet over deze hele periode gegevens beschikbaar en betreft de weergave een kortere periode.